А И Д - КОМЕРСИАЛ

А И Д - КОМЕРСИАЛ

област Пловдив
Йоаким Груево,
България
24.5605282
42.1188072
UserLikes
Име: А И Д - КОМЕРСИАЛ
Адрес: Йоаким Груево, област Пловдив
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://party-club.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Безалкохолни напитки - производство
Дейност:

Безалкохолни и газирани напитки PARTY CLUB

Ключови думи: газирани напитки, негазирани напитки, безалкохолни напитки, плодови пуншове, тонизиращи напитки

За нас

А и Д Комерсиал ЕООД е производител на газирани и негазирани безалкохолни напитки и трапезна вода.


Нашите продукти
Продуктите, произвеждани в базата на А и Д Комерсиал ЕООД - Завод за безалкохолни напитки Парти клуб - са добре известни на българския потребител. Напитките с марка Парти клуб са произведени по най-съвременна технология, използваме най-качествените суровини и материали, за да успеем да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти.


Под марката Парти клуб са обединени няколко групи продукти, с цел запълване на пазарните дялове, а именно:
- Газирани напитки
- Негазирани напитки и пуншове
- Енергийни напитки
- Студен чай
- Функционални напитки, насочени към активните хора
- Трапезна вода.


Разполагаме с различни разфасовки на продуктите, обединени според предпочитанията на клиента. Гордостта на А и Д Комерсиал е разработката на фирмена стъклена бутилка за многократна употреба и стъклена бутилка за еднократна употреба предназначени за бутилиране на газирани и негазирани напитки. Този факт сам по себе си е доказателство за напредничавия дух и просперитет на фирмата.


А и Д Комерсиал е сертифицирана по няколко международни стандарти за качество и опазване на околната среда - ISO 9001:2008/ HACCP; ISO 14001:2004, IFS – International Food Standard / Международен стандарт за храните /.


Нашият екип
Екипът на А и Д Комерсиал ЕООД е съставен предимно от млади, обучени и високо мотивирани служители. Работният процес е разпределен на няколко модула с цел качествено изпълнение на задачите.


Нашата мисия
Завод за безалкохолни напитки Парти клуб е не само производствената база на А и Д Комерсиал, но и база за отдих и почивка на персонала. Тя разполага със собствена административна сграда и столова. Стремежът ни е нашите служители да са доволни, защото ние създваме напитки за щастливи хора.


Логистика и обслужване на клиенти
За нас е от особено значение бързата и акуратна доставка на заявената от клиента продукция до обекта му. Затова Завод за безалкохолни напитки Парти клуб разполага със собствен автопарк - рекламни автомобили, пикапи и ванове за разнос на стока и камиони за доставки до складовите бази на едровите ни клиенти. За нас всеки клиент е от първостепенно значение, без значение от обема на поръчваните продукти.





 

Открийте ни в Google+