П.К. 153
Пловдив,
България
24.7198609
42.1498319
UserLikes
Име: ДЕРБИ / DERBY
Адрес: Пловдив, П.К. 153
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://novatrade.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Безалкохолни напитки - производство
Дейност:

Производство и търговия с безалкохолни, плодови и енергийни напитки

Ключови думи: безалкохолни напитки, негазирани напитки, пуншове, газирани напитки, енергийни напитки

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

НОВА ТРЕЙД ЕООД е водеща компания за производство и търговия на безалкохолни напитки. Създадена през 1997- ма година, повече от 10 години фирмата предлага своя изключително богат асортимент на българските и световните пазари. НОВА ТРЕЙД ЕООД е член на Асоциацията на Производителите на безалкохолни напитки в България. Признание за качеството на предлаганите продукти е сертифицирането на фирмата по Международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 и IFS Food. Въведена е и HACCP система за контрол на критичните точки. Сертифициращ и контролиращ орган е Lloyds Register Quality Assurance Limited. Въведената и утвърдена Система за управление на качеството гарантира проследимост и контрол на всеки един етап от производствения процес. Изпълнението на изискванията на тези Международни стандарти и качеството на произвежданите и предлагани безалкохолни напитки прави НОВА ТРЕЙД ЕООД конкурентноспособен и предпочитан партньор на вътрешния и външен пазар.


НОВА ТРЕЙД ЕООД разполага с производствени бази в България в градовете Пазарджик и Съединение и в с. Бачково, община Асеновград. Ръководството на фирмата инвестира непрекъснато в обучението на персонала, като дава възможности за развитие и подкрепя инициативността на служителите си.


НОВА ТРЕЙД ЕООД разполага със собствен автомобилен парк от товарни и леки коли. Това дава възможност за бърза доставка до всеки един клиент в страната и чужбина.


В синхрон с изискванията на пазара компанията инвестира във високотехнологични производствени линии /Sidel - Simonazzi, Франция/. При производството на безалкохолните напитки се използва водороден пероксид за осъществяването на суха студена стерилизация както на PET бутилките, така и на капачките. Към този иновационен метод се насочват само малка част от производителите на безалкохолни напитки, тъй като изисква големи инвестиции и обучение на специалисти. Използваната вода за производство е преминала двойна обратна осмоза. Доставчик на инсталациите е Prominent, Германия. Основни преимущества на новата технология са екологично чистите и безвредни безалкохолни напитки, произвеждани от НОВА ТРЕЙД ЕООД. Фирмата предоставя напълно безвъзмездно разнообразни рекламни материали на своите клиенти.


СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ !

 
Открийте ни в Google+